I vårt utbud

Tjänste­leverantörer

Välj din nästa tjänsteleverantör

Vanliga frågor om tjänster

Hur påverkar fiberanslutningen mitt hemnätverk och Wi-Fi?

Fiberanslutningen i sig påverkar hastigheterna till och från internet. Wi-Fi-prestanda beror på din router och andra faktorer i ditt hem, så det är viktigt att ha en kraftfull router för att utnyttja fiberhastigheterna fullt ut.

Om du upplever problem bör du kontakta din internetleverantör för support. Det kan vara något enkelt som en omstart av utrustningen eller så kan teknikern behöva komma ut för att undersöka och lösa problemet.

Ja, många internetleverantörer erbjuder paket som inkluderar telefoni och TV-tjänster via fiberanslutningen. Det är vanligt att dessa tjänster levereras med hög kvalitet och tillförlitlighet.

Fiberanslutningar möjliggör snabb och stabil uppkoppling, vilket är idealiskt för molntjänster och streaming av högkvalitativt innehåll. Du kan njuta av snabb nedladdning och streaming utan buffring.

Skärmdump som visar prisfakta.se

Öppet stadsnät betyder att flera operatörer får leverera tjänster i nätet och på lika villkor. För dig som kund innebär det att du kan fritt välja vilken leverantör du vill ha. Konkurrensen mellan operatörerna gör också att priserna kan pressas.