Driftstörning för stadsnätet i Asmundtorp

15:00 Felet är åtgärdat och vår utrustning är nu igång på nytt. Kunder kan behöva starta om sin utrustning och vänder sig till sin tjänsteleverantör om fel kvarstår. 13:30 Vi har för närvarande en driftstörning för stadsnätet i Asmundtorp som påverkar internet och IPTV-tjänster i området. Påverkar adresser på Bäckvägen, Asmundtorpsvägen och Kustvägen. Felsökning pågår.

Driftstörning Stadsnätet i Brohusen

Avklarad driftstörning för stadsnätet i Brohuset. Kunder kan behöva starta om sin utrustning och vänder sig till sin tjänsteleverantör vid fortsatta problem.  

Driftstörning i fjärrvärmeleveransen

13:00 Efter test av styrsystemet fungerar fjärrvärmeleverans igen. 11:19 Vi har just nu problem med vår fjärrvärmeleverans till Häljarp. Tekniker är på väg för felsökning.

Problem med fjärrvärmeleveransen i varvsområdet

10:00: Vi har just nu problem med fjärrvärmeleveransen till Dockgatan i varvsområdet. Vi jobbar på att lösa problemet, under tiden kommer värmen komma och gå. 12:15: Fjärrvärmeleveransen är i gång igen.

Planerat underhållsarbete i Citadellstaden

Tisdag 18 juni kommer vi utföra underhållsarbeten som medför ett planerat strömavbrott för vissa kunder på Karmelitergatan och Stora Norregatan. Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 08:00-15:00. Berörda kunder har aviserats i förväg.