Planerade fjärrvärmearbeten i Borstahusen

Onsdag 3 april kommer vi utföra fjärrvärmearbeten som medför ett planerat leveransavbrott av värme och tappvarmvatten för vissa kunder på Alfredsvägen, Bankvägen, Brinkgatan, Durkgatan, Erikstorpsvägen, Farmgatan, Fäladsgatan, Havsgatan, Kalkugnsgatan, Lill-Olas väg, Nedre gatan, Sandbergsgatan, Skansgatan, Strandridaregatan, Strandängsgatan, Tångvallagatan, Örestigen och Övre gatan. Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 09:00-16:00. Berörda kunder har aviserats i förväg.

Planerat underhållsarbete på Hagåkersgatan

Måndag 25 mars kommer vi utföra underhållsarbeten som medför ett planerat strömavbrott för vissa kunder på Hagåkersgatan. Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 08:00-12:00. Berörda kunder har aviserats i förväg.

Problem med telefoni

10.00 Avklarat, telefonin fungerar igen 08.00    Det är problem med telefonin, vi kan varken ringa ut eller ta emot samtal. Det går dock bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller Teams Preliminärt skall det vara åtgärdat 10.30 Aktuell status

Planerade fjärrvärmearbeten i centrala Landskrona

Tisdag 19 mars kommer vi utföra fjärrvärmearbeten som medför ett planerat leveransavbrott av värme och tappvarmvatten för vissa kunder på följande gator; Domherrestigen Duvstigen Midhemsvägen Månstigen Sandvångsgatan Stenorsvägen Stora Norregatan Trastgränden Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 08:00-16:00. Berörda kunder har aviserats i förväg.

Planerat underhållsarbete på Gärdesgatan

Tisdag 19 mars kommer vi utföra underhållsarbeten som medför ett planerat strömavbrott för vissa kunder på Gärdesgatan. Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 07:30-09:30. Berörda kunder har aviserats i förväg.

Driftstörning stadsnät

8.30 Driftstörningen har inte påverkat våra kunders internet, utan endast vår möjlighet att nå switcharna. Vi kommer starta om switcharna under veckan vilket kommer medföra ett kortare avbrott. 7.30 För tillfället har vi en driftstörning i stadsnätet som påverkar kunder boende på Kolonigatan 8 och 10 A. Felsökning och felavhjälpning pågår.

Interna IT-problem

17:00 Våra system fungerar som vanligt igen. 10:45 Vi har för närvarande störningar i vårt interna IT-system som medför att vi inte kommer åt vissa system. Vi jobbar på att åtgärda problemen.

Planerat underhållsarbete på Hagåkersgatan

Fredag 15 mars kommer vi utföra underhållsarbeten som medför ett planerat strömavbrott för vissa kunder på Hagåkersgatan. Arbetet beräknas att pågå mellan klockan 08:00-10:00. Berörda kunder har aviserats i förväg.

Driftstörning stadsnät

Just nu har vi en driftstörning i Stadsnätet som kan påverka en del kunder. Våra tekniker arbetar på att lösa problemet.